Ściana napisał(a):Wiem, panie Karamba jak się nazywa wasz trener i wiem, proszę pana, że chociaż to dobry i utalentowany szkoleniowiec to i tak z pana nie zrobi dobrego zawodnika bo jest pan samolubnym, pozbawionym talentu mitomanem. Teoria o zastraszaniu sędziego to dopiero bzdura! Kto tak myśli jest idiotą i powiem to każdemu w oczy, kto oskarży o to mnie lub moją drużynę. Mnie tam może pan obrażać, nie zależy mi na pana opinii, ale jeśli jeszcze raz użyje pan zwrotu "kucharki" to osobiście panu przypaszczę!!!
Aha, proszę się o mnie wyrażać per pan. Mam nadzieję, że pan Piotr Gawroński będzie miał dla pana więcej cierpliwości i nie wyleci pan z drużyny po jednym sezonie, jak to było w przypadku ostatnich dwóch sezonów! Pozdrawiam
Pan Ściana
PS. Panie Koper proszę o kontakt wyjazd na "Kangurka"!
Faktycznie dzieli nas duża różnica wiekowa także jak sobie Pan życzy

A wiec Panie Arku bez talentu to nie będę mówił kto jest a to co Pan o mnie mówi spływa po mnie jak po kaczce!!!
Po drugie proszę czytać ze zrozumieniem i patrzeć kto co pisze bo "Kucharki" nie ja napisałem...
Po trzecie ja nie twierdze ze sędzia był teraz zastraszony tylko ze po ostatnim meczu może się bać

Po czwarte tak jak Pan dobrze wie nie zostałem wyrzucony ani z Farmera ani z Vegexu także o żadnej cierpliwości trenera nie ma mowy bo jeżeli trener dobry to zawodnik słucha i jest pokorny....