Moderator: Administratorzy
lukasz1985 napisał(a):Taki szlagier jak Wellbet-Czarnuszka powinien być zagrany na koniec kolejki jako deser, ale z drugiej strony można się umówić że ta kolejka będzie jak u Hitchcocka - najpierw trzęsienie ziemi, a potem napięcie bedzie rosło.....![]()
![]()
![]()
stonka-7 napisał(a):masz Jacku rację. szykuje się niezła kolejka na OSRIR. Mam nadzieje ze wszystkie mecze będą stały na wysokim poziomie.
Jacek napisał(a):"..." tylko my mamy wyjazd do Malanowa wczesnym rankiemcoś mi się zdaje , że malanowianie chcą nas wziąć na tak zwanego ŚPIOCHA
![]()
![]()
Jacek napisał(a):fisher napisał(a):
Z tego co wiem, to najlepiej nie spać od piątku - wtedy na niedzielę można się stawić w zwartym szyku
fisher - a skąd ta wiedza pochodzi![]()
fisher napisał(a):Jacek napisał(a):marphi prawdziwa gratka dla Ciebiei kibiców siatkówki."..."
marphi co się stało, że nic nie piszesz ? coś tak ucichło po Waszej stronie
fisher napisał(a):... Jak nie uśniesz to nie będziesz śpiący
Jacek napisał(a):fisher napisał(a):... Jak nie uśniesz to nie będziesz śpiący
fisher w takim razie zdradź mi tajemnicę , co to za specyfik trzyma oczy tak szeroko otwarte przez trzy dni![]()
bo sama adrenalina nie wystarczy
marphi napisał(a):fisher napisał(a):Jacek napisał(a):marphi prawdziwa gratka dla Ciebiei kibiców siatkówki."..."
marphi co się stało, że nic nie piszesz ? coś tak ucichło po Waszej stronie
Nie piszę żeby Ci nie przeszkadzało......![]()
Powrót do Rozgrywki Kaliskiej ALS (sezon 2011/2012)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości