Moderator: Administratorzy
Tomek napisał(a):Drużyna ALFA dziękujemy również za miłe spotkanie. Słyszałem Tomaszku, że nieźle daliście czadu po naszym wspólnym meczu. Oj działo się.....
marphi napisał(a):Brawo dla Opatówka chyba nikt na Was nie stawiał... Lisków coś zawodzi w tym sezonie ciekawe czy dograją do końca sezon ??
marphi napisał(a):[...] jeden kolega z Malanowa strasznie przelatuje na druga stronę przy ataku, a to się może źle skończyć.... Pozdro
Jacek napisał(a):Nareszcie ochłonąłem
Po porażce z Malanowem![]()
Mecz zacięty i wyrównany
Wygrali Onia mogliśmy my
![]()
Za mecz dziękujemy
Zwycięstwa gratulujemy
Popeye napisał(a):marphi napisał(a):Brawo dla Opatówka chyba nikt na Was nie stawiał... Lisków coś zawodzi w tym sezonie ciekawe czy dograją do końca sezon ??
O to sie nie martw dadzą radę może być tylko lepiej bo gorzej jak z Opatówkiem nie będzie:):)
fisher napisał(a):marphi napisał(a):[...] jeden kolega z Malanowa strasznie przelatuje na druga stronę przy ataku, a to się może źle skończyć.... Pozdro
Mam nadzieję, że sędzia odpowiednio potraktował takie skoki
Popeye napisał(a):
Nie dziwie ci się Jacku po całej aferze malanowskiej przegrać mecz !!!:):):)
Jacek napisał(a):Popeye napisał(a):
Nie dziwie ci się Jacku po całej aferze malanowskiej przegrać mecz !!!:):):)
Popeye my się nie mamy czego wstydzić , o zwycięstwie Malanowa zdecydowały detale , zresztą to nie są tacy chłopcy do biciajak tam nastroje po Opatówku
![]()
![]()
![]()
Powrót do Rozgrywki Kaliskiej ALS (sezon 2011/2012)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości