Pozdrawiam
Moderator: Administratorzy
scianaiplacz napisał(a):A tak poważnie to mecz stał na wysokim poziomie i niektóre akcje można by pokazywać w telewizji. Dobrze że było dwóch sędziów bo było wiele piłek konfliktowych.
fisher napisał(a):W imieniu naszego zespołu chciałem podziękować drużynie ZKS CHABIERSKI Złotniki Wielkie za mecz.
Ponadto - jako przestroga dla innych zespołów, którym przyjdzie zagrać na nie tyle co małej, ale głównie niedogrzanej sali w Goliszewie - albo zrezygnujecie z gry, albo może się to skończyć, jak w naszym przypadku kolejną kontuzją.
Dodam, że w momencie wejścia na salę było na niej 7°C
Jacek napisał(a):lukasz1985 wyprorokuj następny Wasz mecz![]()
![]()
scianaiplacz napisał(a):Chcę nawiązać do kontuzji Marka,graliśmy na wielu turniejach z poczty i zawsze dawał dobre świadectwo firmie którą reprezentował. Graliśmy razem w lidze i tu nam szło gorzej ale to tylko boisko poza nim to świetny kumpel. Życzę Markowi szybkiego powrotu do pełni zdrowia !
Jacek napisał(a):fisher - słyszałem o kontuzji Waszego zawodnika [...]
Jacek napisał(a):Przy takiej temperaturze jak 7* C to można w hokeja grać a Wy to pewnie w kożuchach graliście![]()
![]()
marphi napisał(a):[...]Mam nadzieję ,że kontuzja nie taka poważna jak u Marka ??
Paweł2401 napisał(a): Również dziękuje drużynie Aptekarzy za mecz walki chodź atmosfera była przyjazna, co do warunków na sali, to tropików nie było. Życzę też szybkiego powrotu do zdrowia kontuzjowanemu . A co do wymiarów sali to jest większa niż w Russowie gdzie, graliśmy rok temu.
Powrót do Rozgrywki Kaliskiej ALS (sezon 2011/2012)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości