Popeye napisał(a):marphi napisał(a):Popeye napisał(a):marphi napisał(a):Trzęsiemy sie:)
Macie przed kim:)
Przed nikim z zimna![]()
Z zimna nie tylko ze strachu
Dawid widziałeś tabelę ? Kogo My się mamy bać ?

Moderator: Administratorzy
Popeye napisał(a):marphi napisał(a):Popeye napisał(a):marphi napisał(a):Trzęsiemy sie:)
Przed nikim z zimna![]()
marphi napisał(a):Popeye napisał(a):marphi napisał(a):Popeye napisał(a):marphi napisał(a):Trzęsiemy sie:)
Przed nikim z zimna![]()
Dawid widziałeś tabelę ? Kogo My się mamy bać ?![]()
marphi napisał(a):Ale w tamtym sezonie trochę poprzegrywalismy w rundzie zasadniczej. Jasne ze gra zacznie się od playoff ale póki co nie mamy się czego bać
Jacek napisał(a):marphi napisał(a):Ale w tamtym sezonie trochę poprzegrywalismy w rundzie zasadniczej. Jasne ze gra zacznie się od playoff ale póki co nie mamy się czego bać
Zarozumiały i arogancki coraz bardziej , och marphi nic nie wyniosłeś z poprzedniego finału - nie uczysz się .
A swoją drogą , skoro nie boicie się nikogo i jesteście takimi "gierojami" to dlaczego przekładacie mecz z powodu braku jednego zawodnika ( zainteresowani wiedzą o kogo chodzi ) mając w składzie 9 osób![]()
Popeye- samotny wiatraku , mam nadzieję , że mój post dodał Ci otuchy![]()
Jacek napisał(a):marphi napisał(a):Ale w tamtym sezonie trochę poprzegrywalismy w rundzie zasadniczej. Jasne ze gra zacznie się od playoff ale póki co nie mamy się czego bać
Zarozumiały i arogancki coraz bardziej , och marphi nic nie wyniosłeś z poprzedniego finału - nie uczysz się .
A swoją drogą , skoro nie boicie się nikogo i jesteście takimi "gierojami" to dlaczego przekładacie mecz z powodu braku jednego zawodnika ( zainteresowani wiedzą o kogo chodzi ) mając w składzie 9 osób![]()
Popeye- samotny wiatraku , mam nadzieję , że mój post dodał Ci otuchy![]()
Powrót do Rozgrywki Kaliskiej ALS (sezon 2012/2013)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość