Moderator: Administratorzy
zawodnik napisał(a):Drużyna MKSu Malanów uprzejmie informuje , że zaległy mecz między MKSem a drużyna Media Labu odbedzie się we czwartek o godzinie 19 w Kaliszu . Chcielibyśmy jednak podkreślic , że kolejne mecze które są zaplanowane na sali w Malanowie mają się odbyć zgodnie z planem pod warunkiem że zostana spełnione wymagania , które zostały nam podyktowane w decyzji ,jaką ogłosił ORGANIZATOR dotyczącej naszej sali. Organizator wyraził zgodę na rozgrywanie meczy na sali w Malanowie wiec nie widzimy przeszkód rozgrywania ich . Chcielibyśmy również podkreślic ,że nie faworyzujemy w ten sposób żadnej drużyny , przypadek Media Labu jest jednorazowy , gdyż padła wcześniej zgoda z naszej strony na rozegranie tego meczu w Kaliszu. Decyzja która zostala podjeta w tej sprawie jest ostateczna . Pozdrawiam
ŻABA napisał(a):Sala malutka, ciężko się gra przy każdej obronie zastanawiasz się czy przypadkiem nie spotkasz się ze ścianą.
Sala niewątpliwie jest atutem gospodarzy a ta szczególnie, chodzi mi tutaj głównie o serwis ponieważ zagrywając z boiska nie jest się w stanie maksymalnie utrudnic zagrywki, a Malanów wykorzystuje to w 100%.
Jacek napisał(a):ŻABA napisał(a):Sala malutka, ciężko się gra przy każdej obronie zastanawiasz się czy przypadkiem nie spotkasz się ze ścianą.
Sala niewątpliwie jest atutem gospodarzy a ta szczególnie, chodzi mi tutaj głównie o serwis ponieważ zagrywając z boiska nie jest się w stanie maksymalnie utrudnic zagrywki, a Malanów wykorzystuje to w 100%.
Bez komentarza ...
lukasz1985 napisał(a):Jacek, może wieczorem coś napiszę. Jednak za bardzo nie ma o czym pisać. Lepiej napisz czy Wasza porażka z Wellbetem to element taktyki czy wypadek przy pracy, bo w to że Wellbet był lepszy nie wierzę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zawodnik. Jest wyjątek, podejrzewam że będzie więcej...........
Jacek napisał(a):fisher czy Ty zawsze musisz mieć ostatnie zdanie , z tego co zauważyłem , wszystkie topiki kończą się Twoimi postami![]()
Powrót do Rozgrywki Kaliskiej ALS (sezon 2011/2012)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości