Moderator: Administratorzy
Popeye napisał(a): Na 20 grudnia Orzeszki sie już szykują na nas. Tylko najpierw trzeba jak ludzie zagrać z prattem zeby wogóle o czymś myśleć. Pożyjemy zobaczymy
briżik napisał(a):Dzięki dla Liskowa za mecz. Dawid, może jakbyś gwizdał to byśmy mięli większe szanse.
Jacek napisał(a):A jednak to Liskowiak przerwał zwycięską passę lidera , no cóż nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować Popeye i reszcie drużyny z Liskowa .
marphi napisał(a):Dzięki Jamowcom za mecz chociaż liczyliśmy że zjawicie się w mocniejszym zestawieniuPozdrawiam
Jacek napisał(a):Nie wiem jak , ale moi koledzy wygrali z Wicherkami , choć do wczoraj mieliśmy straszny problem z szóstką na ten mecz . Mimo kontuzji , które nas prześladują , chorób i problemów daliście radę !!!
BRAWO EKIPA , JESTEM Z WAS DUMNY![]()
![]()
Choć nie byłem na meczu i nie widziałem jego przebiegu , w imieniu swoim i drużyny GeoNavi dziękujemy walecznym Wicherkom za spotkanie![]()
A jednak to Liskowiak przerwał zwycięską passę lidera , no cóż nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować Popeye i reszcie drużyny z Liskowa .
Powrót do Rozgrywki Kaliskiej ALS (sezon 2009/2010)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości