marphi napisał(a):
Heh sory ale mamy inne plany co do tego Mistrza![]()
marphi zejdź na ziemię z tym mistrzem , planować to Ty sobie możesz ale wczasy nad morzem

Pozdrawiam i do zobaczenia jutro na treningu

Moderator: Administratorzy
marphi napisał(a):
Jacek napisał(a):marphi napisał(a):
marphi zejdź na ziemię z tym mistrzem , planować to Ty sobie możesz ale wczasy nad morzem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mateusz napisał(a): a co do Mistrza musi byc w tym!!!! za rok nas tu juz nie bedzie;]
A co do składów , ich siły i kto w nich gra , to powiem tak może i jesteśmy zaawansowani wiekowo ale w naszym zespole grają sami mistrzowie i wielokrotni medaliści tej ligi , a u Was
lukasz1985 napisał(a):
Czyli za to że graja u Was Mistrzowie, my chłopcy ze wsi mamy Was traktować ulgowo i sie podkładać??
Co do kandydata na mistrza, to widze(ja-moje osobiste zdanie) cztery drużyny......
Jacek napisał(a):Tylko cztery drużyny widzisz w walce o mistrzato co Was nie będzie
![]()
lukasz1985 napisał(a):
Zamiast Nas widze oczywiście Ciebie stary mistrzu i wicemistrzu bo komu jak komu ale Tobie z urzedu należy się pierwsza czwórka.Pójdźmy krok dalej i może zmieńmy regulamin tak żeby Twoja drużyna(ile to juz ich obskoczyłes w karierze?) miała zapewniony udział w półfinale.
Jak się na to zapatrujesz??
lukasz1985 napisał(a):No widzisz!! I po co było sie obrażać o przegrany mecz. Co do regulaminu,to nasz klub,ma tak samo jeden głos jak 8 innych, łącznie z twoją drużyną.Więc wydaje mi się że w tej sprawie jesteśmy równi.
Powrót do Rozgrywki Kaliskiej ALS (sezon 2010/2011)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości